GG Cheesecake Κρέμα

ImageΥλικά 

Για τη βάση: ⠀ ⠀ ⠀

  • 1 Φρυγανιά GG στο multi μέχρι να γίνει σκόνη
  • 1 ατομικό στικ στέβια ή 1 κ.γ ξυλιτόλη
  • 1 κ.γλ. βούτυρο λιωμένο ⠀ ⠀

Για την κρέμα: ⠀ ⠀ ⠀

  • 1/4 φλ. τυρί κρέμα μαλακό (προτιμήστε τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά)
  • 2 ατομικά στικ στέβια ή 2 κ.γ ξυλιτόλη ή 2 κ. γ σιρόπι αγαύης
  • Λίγες σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας ή λίγη βανίλια σε σκόνη
  • 2 κ.σ γάλα αμυγδάλου

Διαδικασία

Για τη βάση:Ανακατεύουμε την τριμμένη φρυγανιά GG με το λιωμένο βούτυρο και τη στέβια ή την ξυλιτόλη. Μεταφέρουμε το μείγμα στο σκεύος μας και το στρώνουμε πιέζοντας με τη βάση ενός ποτηριού για να σταθεροποιηθεί. Αν το μείγμα τρίβεται , προσθέτουμε λίγο ακόμα λιωμένο βούτυρο.

Για την κρέμα: Σε ένα μπολ χτυπάμε το τυρί κρέμα, το γλυκαντικό, το γάλα αμυγδάλου και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά .

Προσθέτουμε το μείγμα τυριού κρέμας επάνω στη βάση και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει. Γαρνίρουμε με φρέσκες φράουλες, μούρα ή φρούτα του δάσους πριν σερβίρουμε και… καλή απόλαυση! ⠀

* Τα παραπάνω υλικά αρκούν για μία κανονική ή δύο μικρές ατομικές μερίδες.

Tagged under: Γλυκά


              Απόλλωνος 18, Θέση Πόκα 

              19 441– Κορωπί
              Τηλ: 210 66 27 761
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
LOGO FIBRE      Follow us