Απόλλωνος 18, Θέση Πόκα
19 441– Κορωπί
Τηλ: 210 66 27 761
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Υλικά:
Διαδικασία⠀
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στρώστε σε ταψί λαδόκολλα με αλουμινόχαρτο και αφήστε το στην άκρη. Σε ένα μπολ ανακατέψτε καλά τα κολοκυθάκια, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο. Σε ένα άλλο μπολ βάλτε τις τριμμένες GG, την παρμεζάνα, τη ρίγανη και το σκόρδο και ανακατέψτε τα. Βουτήξτε ένα-ένα τα κολοκυθάκια στο μείγμα με τις GG ώστε να παναριστούν καλά και από τις δύο πλευρές. Τοποθετήστε τα στη λαδόκολλα. Ψεκάστε τα με μερικές σταγόνες λάδι. Θα βοηθήσει ώστε να γίνουν πιο τραγανά. Ψήστε τα για 10 λεπτά και γυρίστε τα ώστε να ψηθούν και από την ανάποδη για 8-10 λεπτά ακόμη, μέχρι να ροδίσουν. Καλή σας όρεξη!