Υλικά
Διαδικασία
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190°. Σε ένα μπολ ανακατέψτε την τριμμένη Φρυγανιά GG, την παρμεζάνα, το σκόρδο, το αλατοπίπερο και το μπαχάρι.Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε το αβγό. Βουτήξτε στο αυγό τα κομμάτια του κοτόπουλου και μετά πανάρετε τα με το μείγμα των στερεών. Μεταφέρετε τα φιλέτα σε ταψάκι στο οποίο έχετε προηγουμένως στρώσει τη σάλτσα ντομάτας. Ρίξτε από πάνω λίγο ελαιόλαδο.Ψήστε για 15 λεπτά μέχρι το κοτόπουλο να μαγειρευτεί καλά (αν τα κομμάτια είναι μεγάλα μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος). Στα τελευταία 5 λεπτά προσθέστε τη μοτσαρέλα. Μόλις το βγάλετε από το φούρνο, ρίξτε από πάνω λίγο φρέσκο βασιλικό. Καλή όρεξη!